MUTSO’da normal toplantı süreci başladı

MUTSO’da normal toplantı süreci başladı
MUTSO, olağan meclis toplantısını yeni normalleşme süreci kapsamında gerçekleştirdi. Toplantıda Covid-19 tedbirlerine dikkat edildi.Muğla Ticaret ve Sanayi...

MUTSO, olağan meclis toplantısını yeni normalleşme süreci kapsamında gerçekleştirdi. Toplantıda Covid-19 tedbirlerine dikkat edildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meclisi olağan toplantısını, yeni normalleşme süreci kapsamında Covid-19 tedbirlerine uyum sağlayarak konferans salonunda gerçekleştirdi. 30 Haziran Salı günü  gerçekleştirilen toplantıya, Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere meclis üyeleri, meslek komite başkanları ile Disiplin Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Gündem maddelerine geçmeden önce yeni normalleşme süreci çerçevesinde bir konuşma yapan Meclis Başkanı Özcan şu sözlere yer verdi: “Uzun bir aranın ardından Odamız çatısı altında yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz üzere yeni normalleşme sürecini yaşıyoruz. Bu kapsamda bugün sizleri konferans salonunda ağırlıyoruz. Pandemi sürecinde sona yaklaştığımıza inanmak istiyorum. Kucaklaşacağımız günler çok yakın. Ancak bu süreçte tedbirleri elden bırakmamak gerekiyor. Bu nedenle gösterdiğiniz hassasiyet ve anlayış için şükranlarımı sunuyorum. Meclis oturumuna geçmeden önce bahsetmek istediğim 3 konu mevcut. Öncelikle Muğla Beyaz Mermeri coğrafi işaret alarak tescillendi. İhracat değeri çok kıymetli olan Muğla Beyaz Mermerinin marka değeri kazanması açısından yapılan bu önemli girişim için emeği geçen herkesi kutluyorum. 2’ncisi, Odamızın da paydaşları arasında yer aldığı Muğla Tanıtım Platformu geçtiğimiz hafta Ege Bölgesi Turizm Acentelerini ilimizde ağırladı. İlimizin kültür ve gastronomi turizminin gelişmesine yönelik yapılan bu değerli çalışma için başta paydaş olan kurumlarımıza, Odamız Yönetim Kuruluna, Meclis Üyemiz TÜRSAB İl Temsilcisi kıymetli Gürkan Tetik’e ve Odamız çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmanın güzel başarılara öncülük edeceğine inanıyorum. Son olarak MUTSO olarak bugün Kalite Yönetim Sistemi gözetim denetimi geçirdik. TSE denetçisi Gökhan Karay tarafından birimler ile görüşülerek gerçekleştirilen denetim başarıyla sonuçlandı. Yine yönetim kurulumuza, çalışanlarımıza, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Akabinde MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yönetim kurulunun aylık olağan faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarının dilek ve temennilerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.