MUTSO’dan Eğitime Destek

MUTSO’dan Eğitime Destek
SİNEM KARAKAYA- Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrencilere destek olmak amacıyla 280 adet çanta ve eğitim setini ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturacak.

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulunan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak her sene yapılan yardımların bu senede yapılacağını belirtti.

En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu ifade eden Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan; “En büyük yatırımın, eğitime ve öğrencilerimize yapılan yatırım olduğunun biliciyle hareket ediyoruz. Desteklerimiz devam edecek. Her şey öğrencilerimiz için. Eğitim öğretim yılı hayırlara vesile olsun.” Dedi.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.