MUTSO’dan Katı Atık Bedeline Çözüm Talebi

MUTSO’dan Katı Atık Bedeline Çözüm Talebi
SİNEM KARAKAYA- Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), su faturalarına yansıyan katı atık toplama-taşıma bedellerinin yüksekliği konusunda bir çalışma...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), su faturalarına yansıyan katı atık toplama-taşıma bedellerinin yüksekliği konusunda bir çalışma yürüterek, Menteşe Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

MUTSO, su faturalarına yansıyan katı atık toplama-taşıma bedellerinin yüksekliği konusunda bir çalışma yürüterek, Menteşe Belediyesi ile toplantı talep etti. Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver ve Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Erdem Şenel’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Meclis Başkan Yardımcıları Miraç Cin ve Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Öcal, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal ve Hasan Şahin, Meclis Üyesi Ergun Şahinalp, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ayhan Çay ile MUTSO Genel Sekreter Mehmet Çüçen katıldı.

Toplantıda, MUSKİ tarafından gönderilen su faturalarında Menteşe Belediyesinin belirlediği katı atık toplama-taşıma bedelinin MUTSO üyesi işyerleri için oldukça fazla olduğu ifade edildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan; “Bu fiyatlar, zaten mevcut ekonomik sıkıntılar nedeniyle, zor durumda olan üyelerimiz için oldukça afaki. Üyelerimizin bu rakamları ödeyebilmeleri için bedellerin makul seviyelere çekilmesi gerekmektedir. Özellikle 2019 yılında ödenmesi gereken katı atık toplama-taşıma bedellerinin revize edilerek yeniden belirlenerek tahsil edilmesi, üyelerimiz açısından önem arz etmektedir.” dedi.

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, konuya ilişkin çalışmaların yapıldığını, gerekli iyileştirmelerin 2020 yılı itibariyle uygulamaya dâhil edileceğini ifade etti.

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.