Mutso’dan Muğlaspor’a Destek

Mutso’dan Muğlaspor’a Destek
Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz yeni yılda başlattıkları ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyası kapsamında Muğla Ticaret...

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz yeni yılda başlattıkları ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyası kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz yeni yılda başlattıkları ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyası kapsamında MUTSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile görüştü. Ziyarette MUTSO Meclis Üyesi Zekai Çakmak da hazır bulundu.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Kapiz, kulübün 1967 yılında kurulduğunu, futbolda hem profesyonel hem de amatör olarak faaliyet gösterdiklerini ifade ederek; “Muğlaspor kulübü olarak 9 branşta faaliyet göstermekteyiz. Bunlar voleybol, basketbol, futbol, atletizm, satranç, briç, masa tenisi, okçuluk ve hentbol. Kulübümüzün yeni yılda başlatmış olduğu ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyasına sizlerin, diğer STK’ların ve vatandaşlarımızın desteği çok önemli” dedi.

Ziyaret kapsamında bir konuşma yapan Başkan Ercan şu sözlere yer verdi; “İlimizin önemli futbol kulüplerinden birisi olan, Muğlaspor Kulübümüzün 2020 yılında başlatmış olduğu ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyasına Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verdiğimizi ifade ediyor, tüm üyelerimizin sporseverlerimizin ve halkımızın da katkı vermelerini diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.