Muvazzaf subaylara FETÖ operasyonu

Muvazzaf subaylara FETÖ operasyonu
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Jandarma teşkilatında Subay ve Astsubay rütbesindeki 35'i muvazzaf, 1'i ise KHK ile ihraç edilen 36 kişi...

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Jandarma teşkilatında Subay ve Astsubay rütbesindeki 35'i muvazzaf, 1'i ise KHK ile ihraç edilen 36 kişi gözaltına alındı.

16 ilde eş zamanlı operasyon

FETÖ/ PDY Silahlı Terör Örgütünün, Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik olarak,

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Muğla, Ankara, İzmir, Denizli, Sivas, Kilis, Artvin, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Elazığ, Diyarbakır, Kocaeli, Kayseri, Şanlıurfa ve Erzurum illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Jandarma teşkilatından Subay ve Astsubay rütbesinde 35'i muvazzaf, 1'i ise KHK ile ihraç edilen toplam 36 kişi gözaltına alındı.  Gözaltına alınan 36 kişinin KOM Şubede sorgusuna başlandı. Zanlıların sorgusu tamamlandıktan sonra savcılığa sevk edilecek.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.