Müzisyen taksici destek istiyor

Müzisyen taksici destek istiyor
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Burak Gencer (32), bir yandan baba mesleği taksiciliği sürdürürken, bir yandan da müzik dünyasına adım attı....

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Burak Gencer (32), bir yandan baba mesleği taksiciliği sürdürürken, bir yandan da müzik dünyasına adım attı. 7 yaşından beri müzikle iç içe olduğu söyleyen Muğlalı genç müzisyen, şarkı sözü yazıp beste yaparken, 1 yıl içinde 3 single çıkardı. Gencer, tek isteğinin Muğlalı hemşehrilerinden destek görmek olduğunu söyledi.

Sinem Karakaya

Muğlalı genç ses müzisyen Burak Gencer, iki mesleği birden yürütüyor. Bir yandan baba mesleği olan taksiciliği sürdürürken, aynı zamanda şarkı sözü yazıp, besteler yapan Gencer, küçüklüğünden bu yana müzikle uğraştığını, 1 yıl içinde çıkardığı 3 şarkısına da klip çekerek, şarkılarını sevenleriyle buluşturduğunu söyledi.

Evde kendi kendine akordeon çalarak bu işe başladığını söyleyen Burak Gencer, müzik hayatına çalışma arkadaşının kendisine mikrofon uzatmasıyla başladığını söyledi.

Birçok ünlü isimlerle çalıştığını belirten Gencer’in hedefinde ise, Muğla için şarkı söylemek var. Gencer yaşadığı şehir olan Muğla’da hemşehrilerinin kendisine destek olmasını da istiyor.

İlk olarak ‘Aşkın Tanrısı’ isimli şarkısını geçtiğimiz yıl Mart ayında çıkaran ve ardından da, ‘Saygılar’ ve ’Düş’ adlı şarkılarını sevenleriyle buluşturarak klip çeken Burak Gencer, geleceğe yönelik düşüncelerini Muğla Gazetesi ile paylaştı.

Küçük yaştan beri müzikle iç içe olduğunu belirten Burak Gencer, şunları söyledi:

“Muğla’da çeşitli yerlerde çalıştım. Muğla Büyükşehir Belediyesi kent orkestrasında solistlik yaptım. Daha sonra babam bir ameliyat geçirdi. Onun işlettiği taksiyi devir aldım. Baba mesleği olan taksiciliği yapıyorum aynı zamanda da müzikle uğraşıyorum. Müzik hayatım elektrikli bir akordeonu çalarak başladı. Kendi kendime öğrendim çalmasını. 12-13 yaşlarında düğün piyanisti olarak çalıştım. Lise yıllarımda bateri çaldım. Birçok ünlü isimlerle çalıştım. Müzik aleti çalarken devam ettirdiğim hayatımda bir anda kendimi şarkı söylerken buldum. Beraber çalıştığım bir solist önüme mikrofon tuttu. Sen niye söylemiyorsun diyenler oldu. Birazda zorla solistliğe adım atmış oldum. İlk şarkım Aşkın Tanrısı’nı geçen yıl Mart ayında çıkardım. Daha sonra ‘Saygılar’ isimli şarkımı çıkardım ve son olarak ‘Düş’ adlı şarkımı çıkartarak klip çektim. Çalışmalarıma bu sene hız verdiğimi söyleyebilirim. Şarkılarımın sözleri hepsi bana ait. Son iki şarkımın müziği Mert Kartal’a ait. Üç şarkıma da klip çektim. Tek istediğim Muğlalılardan gereken desteği görmek” dedi.

“ASIL İŞİM MÜZİK”

Çevresindeki kişilerin şarkı söylemesini ve yeni şarkılara imza atmasını oldukça olumlu karşıladığını söyleyen genç şarkıcı Gencer, “İlk iki şarkımda istediğim geri dönüşü alamadım açıkçası. Ama son şarkımda oldukça güzel geri dönüşler aldım. İlk klibim amatördü biraz. Belki de insanların ruhuna hitap etmedi. Ama en son klibimde tam prodüksiyon çalışma yaptık. Her işte daha da profesyonelleşiyoruz. İki mesleği birden yürütüyorum ama asıl işim müzik” dedi.

“ŞARKI YARIŞMASINA KATILDIM AMA KİMSEDEN DESTEK GÖREMEDİM”

Ses yarışmasına katıldığını ama kimseden destek göremediğini söyleyen Burak Gencer, “Ben Rising Star Türkiye yarışmasına katıldım. Halk oylaması gerekiyordu ciddi bir anlamda ama o süreçte Muğla’da kimseden destek göremedim. Kurumlar da dahil. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalıştım ama olmadı. Hayırlısı bu şekildeymiş sanırım. Bir Muğlalı olarak tek isteğim Muğlalı hemşehrilerimden destek görmek” şeklinde konuştu.

Muğla için projelerinin olduğunu da belirten Gencer, önümüzdeki yıllarda albüm çıkarmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 1552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.