NAK ARAMA KURTARMA DERNEĞİ MUĞLA BİRİMİ KURULDU

NAK ARAMA KURTARMA DERNEĞİ MUĞLA BİRİMİ KURULDU
Muğla’nın farklı yerlerinden bir araya gelen gönüllüler NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimini kurdu.Bir araya gelen gönüllüler afetlere karşı mücadele için NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimini kurdu. NAK Arama Kurtarma...

Muğla’nın farklı yerlerinden bir araya gelen gönüllüler NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimini kurdu.

Bir araya gelen gönüllüler afetlere karşı mücadele için NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimini kurdu. NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimi’nce yapılan açıklamada, “2021'in yaz aylarında bütün bölgemizi etkileyen büyük çaplı bir afeti hep birlikte yaşadık. ihtiyaç doğrultusunda Muğlamızın farklı yerlerinden gönüllüler olarak afet alanlarında bir araya geldiğimiz NAK Arama Kurtarma Derneği'nin Muğla birimini kurarak bu ailenin bir parçası olmaya karar verdik ve böylelikle NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimini oluşturduk” denildi.

NAK Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimi’nce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hepimizin bildiği gibi 2021'in yaz aylarında bütün bölgemizi etkileyen büyük çaplı bir afeti hep birlikte yaşadık. Ormanlarımızı, canlılarımızı, insanlarımızı etkileyen yangınlarda hep birlikte canla başla mücadele ettik. Hepimize bir kez daha büyük geçmiş olsun.

Böyle büyük çaplı bir afet her ne kadar canımızı çok yaktıysa da hem doğada hem de toplumsal hayatlarımızda yaşanabilecek, gerek coğrafi koşullarla gerekse zamanla yarışılan bütün olumsuz durumlara karşı vatandaşlar olarak eğitimli ve tecrübeli olmanın önemini anlamış bulunmaktayız. Bu ihtiyaç doğrultusunda Muğlamızın farklı yerlerinden gönüllüler olarak afet alanlarında bir araya geldiğimiz Nak Arama Kurtarma Derneği'nin Muğla birimini kurarak bu ailenin bir parçası olmaya karar verdik ve böylelikle "Nak Arama Kurtarma Derneği Muğla Birimi"ni oluşturduk.

Bundan sonraki süreçte dernek üyeleri olarak alacağımız eğitimler ve katılacağımız tatbikatlarda olabilecek her türlü olumsuz duruma karşı eğitimli, tecrübeli ve hazırlıklı olacağız.

Derneğimiz Muğlamıza faydalı olmak isteyen herkesin katılımına açıktır.

Eğitimlerimizle ilgili bilgi almak ve bize katılmak için iletişime geçebilirsiniz.

Bizlere hiç ihtiyaç olmaması umuduyla, Muğlamıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu haber toplam 719 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.