Narkotik Tırı Muğla’da

Narkotik Tırı Muğla’da
Sinem Karakaya- İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı ‘Narkotik...

Sinem Karakaya- İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı ‘Narkotik Eğitim Tırı’ Muğla Menteşe’ye geldi. Menteşe Cumhuriyet Meydanı’nda konuşlanan Narkotik Eğitim Tırı öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin yanı sıra Muğla Valisi Esengül Civelek, Baş Müfettiş Atilla Şahin, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Yaşar’da Narkotik Eğitim Tırı’nı ziyaret ederek bilgi aldı.

Narkotik Tırı Muğla’da

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı ‘Narkotik Eğitim Tırı’ Muğla Menteşe’ye geldi. Öğrencilerin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Narkotik TIR’da görevli narkotik uzmanı polisler uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgiler verdi.

Narkotik Eğitim Tırı’nın inanılmaz farkındalık yarattığını belirten Muğla Valisi Esengül Civelek; “Narkotik Tırımız İstanbul’dan geldi. Uyuşturucuyla mücadelenin hem ilimizde gerçekleştirilen faaliyet anlamında hem de madde bağımlılığının bireyi ne hale getirdiğinin en güzel göstergesi tırdaki görseller ebeveyniler için de gençler için de inanılmaz bir farkındalık yaratıyor.” Dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda 2 gün kalacak olan  ‘Narkotik Eğitim Tırı’ndaNarkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli narkotik uzmanı polislerdokunmatik ekranda, uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ve zararlarıgençlere, ailelere ve vatandaşlara ayrıntılı bir şekilde bilgi anlatılmaya edecek.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.