Narkotik ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi

Narkotik ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi
Muğla genelinde Narkotik ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada aranan 26 şahıs yakalandı.Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından başta uyuşturucu olayları olmak üzere suç işleme amacındaki şahısların...

Muğla genelinde Narkotik ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada aranan 26 şahıs yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından başta uyuşturucu olayları olmak üzere suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların/araçların yakalanması, suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla Narkotik ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi.

Türkiye geneli ile eş zamanlı olarak 136 ekip, 456 personel ile 7 Narkotik Köpeğinin katılımıyla iki aşamalı olarak gerçekleştirildi.

KOM Şube Müdürlüğünün koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlıkları, İSTH.,TEM, KOM, JASAT ve Asayiş Şube ekipleri ile icra edilen uygulamada 210 metruk bina, 75 park, 380 sokak olmak üzere toplam 665 bina, açık alan denetlendi. 59 ikamet, iş yerinde aramalar gerçekleştirildi. 6 bin 317 şahsın sorgulaması yapıldı. Bin 682 araç kontrol edildi.

Türkiye geneli ile eş zamanlı gerçekleştirilen uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 26 şahıs yakalandı, kurallara uymadığı tespit edilen 59 sürücü hakkında 47 bin 071 TL İdari Yaptırım Karar Tutanağı tanzim edildi, 27 araç trafikten men edildi, yapılan kontrol ve aramalarda 13 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmaktan adli işlem başlatıldı, yapılan aramalarda,  77 gram kubar esrar, 2 sayfa lsd, 18 gram kenevir tohumu, 2 gram skunk ele geçirildi.

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.