Neslican Tay’ın Anısı Bodrum’da Yaşatılacak

Neslican Tay’ın Anısı Bodrum’da Yaşatılacak
SİNEM KORKMAZ-Geçtiğimiz aylarda üç kez yenmeyi başardığı kansere 4. kez yakalanan Neslican Tay tekrar hastaneye yatırılmış, tüm Türkiye’yi hüzne...

SİNEM KORKMAZ-Geçtiğimiz aylarda üç kez yenmeyi başardığı kansere 4. kez yakalanan Neslican Tay tekrar hastaneye yatırılmış, tüm Türkiye’yi hüzne boğan haber yatırıldığı hastaneden gelmişti.  Hastaneden yapılan açıklamaya göre Neslican Tay çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20 Eylül Cuma akşamı hayata gözlerini yummuştu.

Kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve sosyal medyada verdiği umut dolu mesajlar ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Neslican Tay'ın anısı Bodrum’da yaşatılacak. Neslican’ın Bodrum Metalart Sanat Atölyesi sanatçıları Mustafa, Kadir ve Mehmet İşeri tarafından Bodrum Belediyesi’ne hediye edilen çelikten heykel Belediye bahçesine yerleştirildi.

Yaptıkları anlamlı hediye için sanatçılara teşekkür ederek Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Sevgili Neslican Tay’ın umut ve azim dolu yaşam mücadelesi milyonlarca insana ve özellikle de kanser hastalarına ilham oldu. Anısıyla hayata tutunan her can için minnettar olacağız ve O’nu asla unutmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.