“Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor”

“Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor”
SİNEM KORKMAZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Beşiktaş Taraftar grubundan örnek etkinlik.  ”Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor”...

SİNEM KORKMAZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Beşiktaş Taraftar grubundan örnek etkinlik.  ”Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor” sloganıyla oyuncak toplayan ve yılbaşı günü hediyeleri çocuklara dağıtan taraftar grubu yılbaşında hediye bekleyen çocukların yüzünde tebessüm oluyorlar.

Farklı etkinliklerle sürekli aktif olan Beşiktaşlılar, Noel babanın girmediği sokaklara girecek. Bu etkinlikte 5. yılları olduğunu dile getiren Üniversiteli Beşiktaşlılar Muğla’nın Başkanı Ufukcan Aktaş çocukların yüzlerinde bir nebzede olsa gülümseme yaratabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor”

Çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmenin çok farklı bir mutluluk olduğunu dile getiren Üniversiteli Beşiktaşlılar Muğla’nın Başkanı Ufukcan Aktaş; “ Biz bu etkinliğe bundan 5 sene önce başladık. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Ben o zaman yoktum benim burada 4. Yılım. Bizden önceki abilerimiz, ablalarımız başlamış. Biz burada Kötekli içinde Taraftar grubu olarak aktif bir grubuz. Beşiktaş mücadelesini burada vermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda sosyal yönden insanlara, çocuklara yönelik faydalı şeyler yapmak istemişler, buna karar vermişler bizde severek devam ettiriyoruz. Etkinliğimiz yılbaşı sabahı oluyor “Noel babanın giremediği sokaklara Beşiktaş giriyor” sloganımızla, toplanan oyuncakları toplayıp dağıtıyoruz. Hiçbir şekilde maddi destek kabul etmiyoruz. Sadece oyuncak istiyoruz. Sağolsun tüm Türkiye’de ki Beşiktaş dernekleri olsun, oluşumları olsun, üniversite oluşumlarımız olsun bize katkıda bulunuyorlar. Muğla dışından da oyuncak geliyor. Biz gelen oyuncakları yılbaşından bir gün önce arkadaşlarımızla toplanıp, temizlikleri yapılacak oyuncak varsa onları yapıyoruz. Yaş gruplarına göre hediye paketlerine ayırıp çuvallıyoruz. Sonra yılbaşı sabahı belirlediğimiz mahalleye giderek hediyelerimizi dağıtıyoruz. Gideceğimiz mahallelerin muhtarlarıyla irtibata geçiyoruz öncesinde. Çocukların yüzünde bir nebzede olsa gülümseme yaratma istiyoruz. Çünkü o an gerçekten çok farklı o gülümsemeyi görmek.”  dedi.

“Çarşı’dan Böyle Gördük, Böyle Öğrendik”

Aktaş konuşmasına şu şekilde devam etti; “Biz Çarşı adı altından geldiğimiz için orada ki ağabeylerimizden gördüğümüz şeyler bunlar. Çarşı sokak hayvanlarına koşuyor, Çarşı köy okullarına koşuyor senelerdir böyle devam eden bir şey. Biz böyle gördük böyle öğrendik senelerdir bu işin içerisindeyiz. Kendi emeğimizle bir şeyleri yapmaya çalışıyoruz.  Baktığınız zaman aslında kurumsal bir yapıyız aslında. Tüm Türkiye’de her üniversitede oluşumlarımız var. 130’dan fazla üniversitede varız. Tek çatı altındayız. Üniversiteli Beşiktaşlılar altında. Bizim kendi oturmuş kadromuz yaklaşık 40 kişi. Bir etkinlik, bir toplantı yapılacağı zaman bu 40 kişi hep vardır. Derbilerde maçlarda sayımız çok fazla oluyor.  Kötekli’de Beşiktaşlı sayısı gerçekten çok fazla. Bu etkinlikten sonra aklımızda farklı etkinliklerde var onlara yoğunlaşacağız. Herkesten bir şekilde destek bekliyoruz. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisinden. Ayırmıyoruz, sonuçta bir sosyal etkinlik yapıyoruz ve herkesten destek bekliyoruz.”

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.