Numan Kurtulmuş ve Nurettin Canikli’den Vali Orhan Tavlı’ya ziyaret

Numan Kurtulmuş ve Nurettin Canikli’den Vali Orhan Tavlı’ya ziyaret
Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.Beritan YücelProgramları kapsamında Muğla’ya gelen Eski Kültür ve Turizm Bakanı...

Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Beritan Yücel

Programları kapsamında Muğla’ya gelen Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ile Eski Milli Savunma Bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Ziyareti öncesi Valilik Şeref Defterini imzalayan Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli daha sonra Valilik makamına geçti.

Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ile ziyaret sırasında ilin ekonomisi, sanayisi, turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalar hakkında görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.