O Partiden 600 Kişi Topluca AK Parti'ye Geçti

O Partiden 600 Kişi Topluca AK Parti'ye Geçti
Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesi, AK Parti Üsküdar teşkilatına katılmak için topluca istifa ettiler. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından yeni üyelere rozetleri takıldı.

Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca istifa ederek AK Parti Üsküdar teşkilatına katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen:
"Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Başkan ve ekibinin AK Parti ailemize katılması vesilesiyle bir araya geldik. Bu güzel kararlarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ferman Başkan ve ekibi, Üsküdar'da AK Parti ailemize güç katmıştır. Birliğimiz daha da pekişmiştir. Bu arkadaşlarımızla birlikte Üsküdar'da, İstanbul'da, Türkiye'de daha huzurlu ve başarılı bir şekilde yol yürüyeceğimize inancımız tamdır."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe:

"Demokrat Parti'den AK Parti'ye geçen değerli kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bu kutlu yürüyüşte sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. AK Parti, milletin partisidir. Herkesin partisi. Bu davaya inanan, bu dava için çalışan herkese kapımız açıktır. Hep birlikte Türkiye'yi daha da ileriye taşımak için çalışacağız."

Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin:

"Uzun süredir üzerinde düşündüğümüz bir kararı bugün uygulamaya koyduk. AK Parti'nin ilke ve hedeflerine inanıyoruz. Bu nedenle AK Parti'ye katılma kararı aldık. Bundan sonra AK Parti saflarında Türkiye'ye ve millete hizmet etmeye devam edeceğiz."

Bu haber toplam 223 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.