Ocak Ayında Denize Girdiler

Ocak Ayında Denize Girdiler
Neval ÇOLAK- Türkiye'nin birçok ilinde soğuk hava etkisini gösterirken, Muğla'nın Datça İlçesi’nde vatandaşlar denize girdi.Hava sıcaklığının 11,...

Neval ÇOLAK- Türkiye'nin birçok ilinde soğuk hava etkisini gösterirken, Muğla'nın Datça İlçesi’nde vatandaşlar denize girdi.

Hava sıcaklığının 11, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğu Datça'da, parçalı bulutlu havaya rağmen vatandaşlar sahile akın etti. Edinilen bilgiye göre yağışların etkisini azaltmasıyla beraber vatandaşlar ve tatilciler denizin tadını çıkardı.

Soğuk havalara aldırış etmeden denizin tadını çıkaran vatandaşlar; “Her sene Datça’ya gelebilmek için kendime zaman yaratıyorum. Harika bir doğası var. Ocak Ayı’nda olmamıza rağmen su sıcak. Neden tadını çıkarmayalım ki? Datça’nın yerli halkı çok şanslı. Ellerinde inanılmaz bir doğa var. Bu mevsimde bile denizin tadını çıkarma şansları var. Biz dışarıdan gelenler olarak zaten hayranız buraya birde ocak ayında deniz keyfi yapma şansı geçince elimize daha da hayran kalıyoruz Datça’ya.” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 526 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.