Odyolog Yavuz, hastalarını bekliyor

Odyolog Yavuz, hastalarını bekliyor
Muğla’nın Menteşe ilçesinde hizmet veren Yavuz İşitme Cihazları Odyoloji Kliniği,  pandemi öncesindeki çalışma sistemine geri döndü. İşitme testini...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde hizmet veren Yavuz İşitme Cihazları Odyoloji Kliniği,  pandemi öncesindeki çalışma sistemine geri döndü. İşitme testini ve işitme cihazı denemesini ücretsiz yapan Odyolog Alperen Yavuz, hastalarını bekliyor.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz Ocak ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde hizmet vermeye başlayan ve Mart ayında Coronavirüs dolayısıyla çalışma saatlerine kısıtlama getiren Yavuz İşitme Cihazları Odyoloji Kliniği, normalleşme sürecine girilmesinin ardından pandemi öncesi çalışma saatlerine ( 08.30-18.30 ) geri döndü.

Odyolog Yavuz, hastalarını bekliyor

İŞİTME TESTİ VE İŞİTME CİHAZI DENEMESİ ÜCRETSİZ

İşitme testi ve işitme cihazı denemesini ücretsiz yapan Odyolog Alperen Yavuz, hastalarını bekliyor. Saf ses odyometri testi, rehabilitasyon ve tinnitus (çınlama) uygulaması gibi birçok muayene yaptığını belirten Yavuz, yeni dönemde Coronavirüs tedbirlerine uygun şekilde hastalarını kabul ediyor.

Doğru uygulama ve doğru cihaz seçimine dikkat çeken Odyolog Alperen Yavuz, “İşitme kaybına en uygun cihazın seçilmesi kesinlikle çok önemli. Yanlış cihazı yanlış uygulama ile verirsek eğer hastalarımıza, hastaların işitme kaybının engellemeyi bir kenara bırakın daha da kötüleşmesine yol açabilir. Bir odyolog olarak ofisimizde bu uygulamayı en şekilde yaparak hizmet veriyoruz. Şimdiye kadar Yavuz İşitme Cihazları Odyoloji Kliniği olarak ve cihazlarımızdan memnun olmayan hasta ile karşılaşmadık. Cihazın doğru uygulanmasıyla beraber hastaların aldığı verimde çok fazla artıyor. Gerek işitme kaybının derecesi olsun, gerekse konuşmayı ayırt etme skorlarının cihazla düzeltilebilmesi gibi bir durum olsun çok önemli. Coronavirüs döneminde çalışma saatlerimiz kısıtlıydı. Normalleşme sürecine girmemizin ardından eski çalışma sistemimize döndük. Yeni dönemde virüs tedbirlerine uygun bir şekilde, hijyen çerçevesinde hizmet veriyoruz. İşitme testi ve işitme cihazı denemesini ücretsiz olarak yapıyoruz. Saf ses odyometri testi, rehabilitasyon ve tinnitus (çınlama) uygulaması gibi birçok uygulamamız mevcut. Dolayısıyla hastalarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.