Off-road severler doğa için arazide

Off-road severler doğa için arazide
Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde bir araya gelen off-road tutkunları, Muğla’nın doğasını ve insanlarını korumaya amaçlı etkinlikler...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde bir araya gelen off-road tutkunları, Muğla’nın doğasını ve insanlarını korumaya amaçlı etkinlikler gerçekleştiriyor. Hafta sonu 12 araçla belli bölgelere giden off-road tutkunları piknik yapacak ve belli başlı mesire alanlarında çöp toplayacak. Aynı zamanda dağda kaybolan kişileri de bulan araç tutkunları, gönüllü olarak yaptıkları duyarlı turlarla vatandaşların takdirini topluyor.

(Haber Merkezi)

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesinde off-road tutkunları olarak bir araya gelen topluluk, Menteşe’de doğanın korunmasına farkındalık sağlamaya yönelik etkinlikler düzenliyor.

Etkinliğe katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kötekli Mahallemizde bulunan off-road grubumuzla beraber Menteşe’nin güzelliklerini ve doğasını görmek için sık sık geziler yapıyoruz. Off-road grubumuzla beraber toplandık Köyceğiz bölgesinin Sandras Dağına çıkacağız. Sandras Dağının Batı kısmına bakan tarafı Menteşe bölgemize ait bir bölge. Çok büyük su kaynakları bulunuyor, oralarda vakit geçireceğiz hem stres atacağız hem de o bölgeleri inceleyeceğiz. Hafta sonunu bu güzel havayı hep beraber geçirmek için davet edildim. Off-road grubumuzla beraber bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim” dedi.

Araçlarla dağlarda gezmeyi seven bir grup olduklarını söyleyen Süleyman Turan, gidecekleri alanlardan bahsederek şu ifadelere yer verdi: “Güzergâhımız Köyceğiz yolu sonrasında Ağla Yaylasında küçük bir mola vereceğiz. Ağla Yaylasından yukarıya doğru devam edeceğiz Topuklu Yaylasında öğle yemeği molası orada bulunan mesire alanında çevre temizliği etkinliğimiz olacak. Son olarakta Kartal Gölünde mola verip geri döneceğiz” dedi.

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.