‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ Seyirciden Tam Not Aldı

‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ Seyirciden Tam Not Aldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ adlı oyun görücüye çıktı.-SİNEM...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ adlı oyun görücüye çıktı.

-SİNEM KARAKAYA-

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ adlı 2 perdelik komedi oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Utkan Özüpak’ın ve Dans Eğitmenliğini Yasemin Coşkun’un yaptığı 2 perdelik komedi oyununda Muğla’ya Hindistan’dan kız istemeye gelen ve aynı gece eve hırsızın girdiğini anlatan bir hikâye ele alındı.  İki kültür arasındaki farklılıkların anlatıldığı, kültür zenginliğinin önemi ve sevginin din, dil ve ırk tanımadığını anlatan tiyatro, oyun sonundaki dans gösterisiyle seyircisinden tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesi konservatuar öğrencilerinin 3 ayda hazırladığı ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ oyunu, salonu dolduran seyirci tarafından oyun sonunda ayakta alkışlandı.

3 ay gibi kısa bir sürede bu oyuna hazırlandıklarını belirten oyunun yazarı ve yönetmeni Utkan Özüpak; “ Oyunumuz iki perdelik komedi oyunuydu. Muğla’ya Hindistan’dan kız istemeye gelen ve aynı gece eve hırsızın girdiğini anlatan bir hikâyeydi. İki kültür arasındaki farklılıkların anlatıldığı, kültür zenginliğinin önemi ve sevginin din, dil, ırk tanımadığını anlatan çok güzel bir hikâyeyi ele aldık. Provalarda çok eğlendik. 3 ayda hazırlandık bu oyuna. Oyunun sonundaki Hint müziğini duydum ve ben bu müziğe oyun yazarım dedim ve Yasemin Hocamla birlikte çalıştık, bu oyunu çıkardık ortaya. Emeğimizin karşılığını da bu değerli seyircilerden aldık. Muğlalıları tiyatroya bu kadar ilgi göstermesi bizi çok mutlu ediyor. Ben, oyuncu arkadaşlarımızın enerjisinin seyirciye geçtiğine inanıyorum. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyor, alkış tutan seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.