Öğrenciler öğretmenleriyle rekor kırdı

Öğrenciler öğretmenleriyle rekor kırdı
Muğla Atatürk Anadolu ve Meslek Lisesi stajdan gelen öğrenciler “Döneme Merhaba” etkinliğinde öğretmenleriyle 500 kişilik aşure hazırlayarak, rekor kırdı.Muğla Atatürk Anadolu ve Meslek Lisesi Müdürü Nuri Ceylan’ın destekleriyle...

Muğla Atatürk Anadolu ve Meslek Lisesi stajdan gelen öğrenciler “Döneme Merhaba” etkinliğinde öğretmenleriyle 500 kişilik aşure hazırlayarak, rekor kırdı.

Muğla Atatürk Anadolu ve Meslek Lisesi Müdürü Nuri Ceylan’ın destekleriyle Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Rana Şat’ın önderliğinde gerçekleştirilen 12-A Servis öğrencileri ve 12- B Aşçılık öğrencilerinin Döneme Merhaba Etkinliğinde 500 kişilik aşure hazırlandı.

Okul öğrencileri tarafından Muğla İl Milli eğitim Müdürlüğü, Muğla Valiliği, Cumhurbaşkanlığı İletişim Müdürlüğü ve vatandaşlara aşure dağıtılarak, 25 Ekim itibariyle okula dönen öğrencilere “Hoş geldiniz” adı altında dönem açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen aşure etkinliğine Muğla Valiliği Dernekler Müdürü Murat Kamal, Muğla Valiliği Özel Kalem Müdür Vekili Üzeyir Çolak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Şube Müdürü Erol Kütahyalı, Muğla Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Muğla Önder Başkanı Sefa Kara katıldı.

Öğrencilerine bu güzel anı unutulmaz kıldıkları için teşekkür ettiklerini ifade eden Rana Şat, “Değerli gelecek neslimize şimdiden eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim. Gelecek yıllarda meslek hayatlarında çok güzel yerlerde olacaklarına inanıyorum. Sizler mutfağımızı yaşatacak olan bizleri bir adım ileriye taşıyacak olan güzel değerlerimizsiniz. İyi ki varsınız. Etkinliğimize destek veren ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.