Öğretmenler Doğada

Öğretmenler Doğada
24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, öğretmen ve idareciler, doğa yürüyüşü...

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, öğretmen ve idareciler, doğa yürüyüşü yaptı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, öğretmen ve idareciler 24 Kasım Öğretmenler gününün 1 hafta önceden kutlamaya başladı. Hafta sonu bir araya gelen öğretmen ve idareciler, güzel havayı da fırsat bilerek Kozağacı Ovacık güzergahında doğa yürüyüşü yaptılar. Bir süre yürüyen grup daha sonra ormanlık bir alanda piknik yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü doyasıya kutladılar.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, öğretmenlerin önemine dikkat çekerek; “Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir” dedi.

24 Kasım Öğretmenler gününü 1 hafta önce kutlamaya başladıklarını söyleyen Ergün; “Öğretmen ve idarecilerimizle birlikte Kozağacı Ovacık güzergahında yürüyüş yaptık. Sonrasında birlikte sucuk ekmek yedik. Yürüyüşe katılan ve biz yürüyüşte iken okulda çalışan idareci arkadaşımız İlhan Dank’a ve yürüyüş rehberimiz Ramil Çetin’e teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.