Öğretmenler Günü yarışı yapıldı

Öğretmenler Günü yarışı yapıldı
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri, Bisiklet ile Oryantiring yarışması Kışla Parkında...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri, Bisiklet ile Oryantiring yarışması Kışla Parkında yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlar açık alanda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak tamamlandı. Yarışlara yarışı organize eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Eğitim Uzmanı olan ve aynı zamanda Oryantiring 2. Kademe Antrenörü Muhammed Say ile Menteşe İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve 6 hakem olmak üzere 4 Farklı kategori de toplam 30 sporcu katıldı. Sporcuların bisikletleri ile sırayla çıkış yaptıktan sonra belirlenen hedefleri bulup işaretleme yaparak en az sürede en fazla puan yaparak oluşturan sıralama ile dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından takdim edildi.

Katılan tüm sporculara teşekkürler eden ve kazanan sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman pandemi döneminde açık alanda yapılacak en güzel yarışlardan biri olan Oryantiring yarışlarının çok sevildiğini ve katılımın fazla olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Yarışlara katılan sporculardan 16 Yaş grubunda 1. Said Berke Ozan, 2. Hakan Atakan Bozkurt olurken Arda Evkuran ise 3. oldu. 18 Yaş grubunda 1. Selman Abdülselam, 2. Melih Aydöner 3. Mümin Raşit oldu. 20 Yaş grubunda 1. Erdinç Kılınç, 2. Yunus Emre Çörekçi, 3. Eren Günay oldu. 35 Yaş grubunda ise Mehmet Bilgeç 1. oldu.

Bu haber toplam 736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.