Öğretmenler Günü’nü Coşkuyla Kutladılar

Öğretmenler Günü’nü Coşkuyla Kutladılar
SİNEM KORKMAZ - Muğla Özel Final Okulu Kurucu Müdürü Ali Coşkun’dan Öğretmenler Günü yemeği. Muğla Özel Final Okulu öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler...

SİNEM KORKMAZ - Muğla Özel Final Okulu Kurucu Müdürü Ali Coşkun’dan Öğretmenler Günü yemeği. Muğla Özel Final Okulu öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kurucu Müdür Ali Coşkun tarafından verilen yemekte bir araya geldiler. CNS Düğün Salonu Restaurant’ta verilen yemeğe Final Okulu Bünyesinde eğitim veren öğretmenler katıldı. Gece boyunca şarkılarla eğlenceli vakit geçiren öğretmenler gece sonunda pasta kestiler.

Öğretmenler Günü’nü Coşkuyla Kutladılar

Muğla Final Okulu Kurucu Müdürü Ali Coşkun; “Değerli meslektaşlarım, 1981 yılından itibaren başöğretmen Atatürk’e itafhen kutlanan öğretmenler gününde sadece bir güne mahsus bir kutlama programıyla bir sonuçlanan bir olay değildir. Çünkü öğretmenlik mesleği kutsallığın yanında vicdanla yapılan bir meslektir. Nasıl ki, bir çiftçi tohumunu toprağa attığında onun büyümesi için bin bir fedakârlık yaparak onun beslenmesi için gübreler kullanıyorsa daha sonra serpilmesi için budayarak meyvesinin olgunlaşması için ilaçlayarak bir gayret gösteriyorsa öğretmenlerimizde yarının çocukları yetişmesi için onları anne babayla başlayan eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmek için fedakâr bir şekilde nasıl ki kilim desenindeki atılan ilmikler maharetli ellerle şekilleniyorsa bu çocuklarımıza da kişiliklerinin gelişmesi için vatan ve millet sevgisi için cumhuriyetimize sahip çıkacak gençler olması için yetiştirerek onları Türkiye Cumhuriyetine emanet ediyor. Yolumuz Ulu Önder Atatürk’ün açmış olduğu yolda ilerleyerek muhasır medeniyet seviyesi üzerine çıkmaktır.  Muğla’da 15 yıllık süre içinde 9 Bin öğrencinin yüreğine dokunmuşuz. Binlerce öğrencimiz buradan üniversiteye yerleşmiş, yeni bir okul vizyonuyla da dershaneyle başlayan kırk yıllık maratonu Muğla’mıza ve ülkemize daha çalışkan bireler yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.