Oğuzhan Öztürk Türkiye Üçüncüsü

Oğuzhan Öztürk Türkiye Üçüncüsü
Sinem Korkmaz - Muğla, Taekwondo'da Türkiye üçüncüsü oldu. Muğla Gençlik Spor Kulübü'nün Taekwondo sporcuları son dönemlerde elde ettikleri başarı...

Sinem Korkmaz - Muğla, Taekwondo'da Türkiye üçüncüsü oldu. Muğla Gençlik Spor Kulübü'nün Taekwondo sporcuları son dönemlerde elde ettikleri başarı ile Muğlalıların yüzünü güldürüyor.

Muğla Gençlik Spor Kulübü Ümitler Taekwondo İl Takımı 12-16 Temmuz 2019 Tarihlerinde, Milli Mücadelenin 100.Yılında ve 15 Temmuz'un 3. Yıldönümünde Sivas'ta, Taha Akgül Spor Salonu'nda yapılan “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası”na katıldı. Şampiyonada Muğla'yı Oğuzhan Öztürk temsil etti. Düzenlenen Şampiyonada Taekwondo da 87 kg'da mücadele eden Öztürk, Türkiye 3.sü oldu. Yapılan Türkiye Şampiyonası'na katılan Muğlalı sporcuların Taekwondo tatamide sergiledikleri performanslar yoğun ilgi gördü. Oğuzhan Öztürk'e madalyası TFF Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş tarafından takdim edildi.

Türkiye Dereceli Sporcu Oğuzhan Öztürk ile Antrenörü Emine İpek'i tebrik eden Göktaş; “Milli Mücadelemizin 100.Yılında ve 15 Temmuz'un 3.Yıldönümünde, Selçuklu Payitahtı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas'ta, Türkiye genelinden katılan tüm sporcuların ve Muğlalı sporcularımızın bu şampiyonada döktükleri her damla ter, verdikleri mücadele ve aldıkları başarı Şehitlerimiz için olduğunu hatırlatırım. Her bir sporcumuz, şehitlerimizin manevi huzurunda mücadele etmenin gururunu taşıyorlar. Elde edilen bu Türkiye derecesi kolay gelmedi.” Dedi.

Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.