Oktay Ekinci Anılıyor

Oktay Ekinci Anılıyor
Ülkemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden Mimar Oktay Ekinci, vefatının 4. Yıldönümünde TMMOB Mimarlar Odası Muğla Şubesi ve Menteşe Belediyesi’nin...

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden Mimar Oktay Ekinci, vefatının 4. Yıldönümünde TMMOB Mimarlar Odası Muğla Şubesi ve Menteşe Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anılıyor.

Ekinci anısına, 11 Kasım 2017 Cumartesi günü Saat.14:00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde, alanında uzman kişilerin katılacağı “Çevre ve Kent Mücadelelerini Konuşuyoruz” adlı etkinlik düzenlenecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, bir Muğla sevdalısı olan Ekinci’nin hayatını çevreye, yeşile ve kentlik bilincinin oluşmasına adadığını belirterek, “2013 yılında aramızdan ayrılan ülkemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden, mimar, çevreci, araştırmacı gazeteci - yazar ve televizyoncu Oktay Ekinci’yi vefatının 4. Yılında anıyoruz. Yaşamı boyunca yeşile olan sevgisi ile bildiğimiz bir Muğla sevdalısı, Muğla Aşığı olan Oktay Ekinci’nin kentimizdeki birçok yapıda da emeği bulunmuştur. Bize her zaman bir rehber, bir kılavuz olan değerli büyüğümüz Oktay Ekinci’yi saygıyla anıyor, kentimize kattığı değerler ve çalışmaları için şükranlarımı sunuyorum.“ dedi.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.