OKTAY;AK PARTİ’Yİ KUTLUYORUM

OKTAY;AK PARTİ’Yİ KUTLUYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay, “Tek başına iktidar olan Ak Partiyi başarısından dolayı kutluyorum” dedi. Cumhuriyet Halk...

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay, “Tek başına iktidar olan Ak Partiyi başarısından dolayı kutluyorum” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay, 1 Kasım Genel seçimleri sonrası ilk kez basın karşısına çıkarak değerlendirmelerde bulundu. Oktay, ilçe binasında gerçekleşen toplantıda Demokratik Sol Parti(DSP) Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’i ölümünün 9. yılında bir şiirini okuyarak andı.

“AKP’Yİ KUTLUYORUM”

Türkiye genelindeki seçim sonucu nedeniyle AKP’yi de kutlayan Oktay şunları söyledi: “1 Kasım seçimlerinde AKP çok başarılı bir sonuçla seçimi kazanmıştır. Siyasi etik ve nezaket gereği AKP’yi bu seçimdeki başarısından dolayı kutluyorum. 1 Kasım seçim sonuçları AKP’nin bile beklemediği bir sonuç çıktı. Umut ediyoruz ki son yıllarda kaygılarımızı, endişelerimizi daha da yükselten kararlar içerinden yer almazlar. Böyle olduğu takdirde biz zaten mücadelemize devam ediyoruz. Bundan sonrada Cumhuriyet değerleri ile ilgili her durumda, vatandaşlarımızın özgürlüğü ile ilgili bir birey dahi olsa Cumhuriyet Halk Partisi mücadelesine duruşuna göstermeye devam edecektir. Bu vesileyle tüm Marmaris halkına tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü biz gücümüzü farklı noktalardan değil vatandaştan alıyoruz. Bundan dolayı sokaklarda siyasetimizi yapma çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz”.

“MARMARİS’TE YİNE AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİ ÇIKTIK”

Oktay; “Marmaris’te ise 7 Haziran seçimlerinin arkasından 1 Kasım seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi açık ara tekrar birinci parti olmuştur. Bu nedenle Marmaris halkına, ülkemize dair duydukları saygı ve gösterdikleri dirençten ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonuçlara baktığımızda 7 Haziranda aldığımız %51,87 yani 26 bin 460 olan oyumuz, 1 Kasım seçimlerinde %55,08 yani 28 bin 834’e ulaşmıştır. Bu başarıda tüm yaz boyunca o sıcaklara ve herkesin işi gücü olmasına rağmen, ülkemize ve partimize sahip çıkmak adına sokak sokak, kapı kapı koşturan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, parti üyelerimize ve yönetim kurulumuza çok özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 5 ay gibi bir süreçte 4 puana yakın artışla çok büyük katkıları olmuştur. Örgütümüz adına kendilerini tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

“HUZURLU BİR SEÇİM GEÇİRDİK”

CHP İlçe Başkanı Oktay, 1 Kasım seçimlerinde ilçede herhangi bir huzursuzluğun yaşanmamasının sevindirici olduğuna vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes kendi kampanya çalışması içerisinde olabildiğince vatandaşlarımıza doğru düşündüklerini, doğruyu bildiklerini ifade etmeye çalıştılar. Bununla beraber 7 Haziran öncesinde olduğu gibi 1 Kasım seçim sürecinde de seçime dair herhangi bir hadisenin yaşanmaması sevindirici oldu. Seçimlerde de en başta ilçemizde seçimin sağlıklı geçmesinde İlçe Seçim Kurulu Hakimimize, orada görevli tüm siyasi partilerin temsilcilerine, emniyet güçlerimize, sandıklarda görev alan memurlarımıza, diğer tüm siyasi partilerin sandık görevlilerine, bununla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen sandıkta görev alan ve son dakikaya kadar sandıklarına sahip çıkan partimizin sandık görevlilerine teşekkür ediyoruz”

Mehmet Oktay, Marmaris’teki AKP oylarının yükselmesi ile ilgili olarak da AKP’den Muğla Milletvekili olarak seçilen Marmarisli Nihat Öztürk’ün bu artışta etkisini ise göreceli gördüğünü ifade etti.

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.