Okul öncesi eğitime uzaktan devam edilecek

Okul öncesi eğitime uzaktan devam edilecek
Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesinin ardından Muğla İli Hıfzıssıhha Meclisi Kurulu tarafından yeni kararlar alındı. Alınan...

Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesinin ardından Muğla İli Hıfzıssıhha Meclisi Kurulu tarafından yeni kararlar alındı. Alınan kararlar kapsamında resmi anaokulu,  anasınıfları ve uygulama sınıflarında 4 Ocak tarihine kadar eğitime uzaktan devam edilecek.

Sinem Korkmaz

Muğla İli Hıfzıssıhha Meclisi Kurulu tarafından Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesinin ardından yeni kararlar alınmaya devam ediyor.Alınan kararlar kapsamında resmi anaokulu,  anasınıfları ve uygulama sınıflarında 4 Ocak tarihine kadar eğitime uzaktan eğitim kararı alındı.

Muğla Valiliği resmi internet sitesinden duyurulan Muğla İli Hıfzıssıhha Meclisi Kurulu kararında şu ifadelere yer verildi:

“Milli Eğitim Bakanlığının yazılarıyla, Covid-19 salgınının yerleşim yerlerindeki seyrine bağlı olarak resmi anaokulları ve anasınıfları için 04 Ocak 2021 tarihine kadar uzaktan eğitime geçme kararının İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının görüşleri çerçevesinde alınabileceği belirtilmiştir.Covid-19 salgınının seyri dikkate alındığında,30.11.2020 – 04.01.2021 tarihleri arasında İlimiz genelindeki resmi anaokulu ve anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesine karar verişmiştir.”

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.