Okul servislerine denetim

Okul servislerine denetim
2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk gün, Muğla İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri Menteşe ilçesindeki okul servis araçlarında...

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk gün, Muğla İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri Menteşe ilçesindeki okul servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimlere başladı. 

İçişleri Bakanlığı ve Muğla Valiliğinin talimatları doğrultusunda Muğla Menteşe İlçe Jandarma Trafik Timlerince Menteşe İlçesi ve Ula İlçesinde eş zamanlı olarak taşımalı eğitim okul servis araçları denetlendi. Bu kapsamda Menteşe İlçesi Yerkesik Mahallesi ile Dokuzçam Mahallesi, Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi ile Kızılyaka Mahallesinde bulunan İlk ve Orta Okulların taşımalı eğitim okul servis araçları kontrol edildi.

Yapılan kontrol sonucu 25 okul servis aracı denetlenirken, araçlarında eksiklik görülen sürücülere cezai müeyyide uygulandı. Ekipler ayrıca servis şoförlerine ve öğrencilere okul servislerinde nasıl hareket etmeleri konusunda bilgilendirme amaçlı seminer faaliyeti de icra etti. Denetlemelerin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı boyunca devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.