Okul Sporları Küçük Kızlar İl Birincisi Belli Oldu

Okul Sporları Küçük Kızlar İl Birincisi Belli Oldu
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Küçükler Kız İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalara toplamda...

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Küçükler Kız İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalara toplamda 100 sporcu katıldı.

2019-2020 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Basketbol Küçükler Kız İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe Spor Salonunda yapıldı. Toplamda 100 spocunun katıldığı müsabakada Bodrum Vedat Türkmen Ortaokulu birinci, Datça Yılmazlar Ortaokulu ikinci, Bodrum Özel Bahçeşehir Ortaokulu üçüncü, Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabaka birincisi Bodrum Vedat Ortaokulu grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu özel sporcusu İrem Doğan’a Milli Takım Forması hediye ederek yaptığı konuşmada “Gençlerimizin spora yöneltilmesi ders dışı kalan zamanlarını en aktif şekilde değerlendirmeleri, her türlü bağımlılıktan uzak kalmaları, spora yönelmelerini amaçlıyoruz. Sporun bir kültür ve hayat tarzı olarak küçük yaştan itibaren tüm topluma yaygınlaşması konusunda okul sporlarımıza çok büyük önem veriyoruz. 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında 35 branşta il birinciliklerimiz yapıldı. 22986 lisanslı sporcumuz müsabakalarda mücadele etti. 1074 sporcumuzu ilimizi temsilen okul sporlarında başka illere yarışmalara gönderdik. Okul sporlarında 8 ulusal faaliyete ev sahipliği yaparak ilimizde 2008 sporcuyu ağırladık. Bu yıl ki hedefimiz daha çok branşta daha çok sporcuya ulaşmak ve daha çok organizasyon alarak ilimizde sporu bir üst seviyeye taşımak. Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, organizasyon boyunca emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dereceye giren takımlara ödül ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu, Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Pembe Yıldırım ve Emre Fenercioğlu takdim etti.

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.