Okyanus Lokantası’ndan 'Askıda İftar'

Okyanus Lokantası’ndan 'Askıda İftar'
Muğla’nın tanındık esnaflarından Okyanus Lokanta, Ramazan ayı dolayısıyla Askıda İftar projesi başlattı. Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere...

Muğla’nın tanındık esnaflarından Okyanus Lokanta, Ramazan ayı dolayısıyla Askıda İftar projesi başlattı. Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere iftar yemeği götürüyor.

Neval Çolak

Her sene ramazan ayında düzenlenen iftar programlarının bu sene Coronavirüs nedeniyle ertelenmesinden dolayı Muğla’nın tanındık esnaflarından Okyanus Lokanta, Askıda İftar projesi başlattı. Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere iftar yemeği götürüyor.

Okyanus Lokantası’ndan 'Askıda İftar'

Virüs nedeniyle bu sene iftar programlarının iptal olmasından dolayı bu projeyi başlattıklarını söyleyen Okyanus Lokantası işletme sahibi Abdullah Aktaş; “ Dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde maalesef Ramazan coşkusunu yeteri kadar yaşayamıyoruz.  Ramazanlarımızın vazgeçilmezi olan iftar yemeklerine de bu seneliğine ara vermek zorunda kaldık. Fakat Okyanus Lokantası olarak ‘Askıda İftar’ projesini başlattık.  ‘Askıda İftar’ projesiyle birlikte ihtiyacı olan ailelere iftar yemeklerini götürüyoruz. Çorba, sulu yemek, pilav ve tatlıdan oluşan menümüzün kişi başı ücreti 27 TL’dir. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.