Okyanusta “Catering” dönemi

Okyanusta “Catering” dönemi
Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Okyanus Lokantası, hizmetlerine ‘Okyanus Catering’i de dahil etti. Yeni nesil sunum tabaklarıyla hizmet...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Okyanus Lokantası, hizmetlerine ‘Okyanus Catering’i de dahil etti. Yeni nesil sunum tabaklarıyla hizmet verecek olan Okyanus Catering, vakumlu tabldot tabaklarla düğün, sünnet taziye ve hayır yemekleri gibi tüm toplu yemeklerde hizmet verecek.

Haber Merkezi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde tanınmış lezzet duraklarından Okyanus Lokantası, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Muğla’da bir ilk olarak Okyanus Catering ile hizmet verecek olan Okyanus Lokantası, yeni nesil sunum olan vakumlu tabldot tabaklarla düğün, sünnet, taziye ve hayır yemekleri gibi tüm toplu yemeklerde Muğla’ya hizmet verecek.

Salgın sürecinde sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken Okyanus Lokantası işletme sahibi Abdullah Aktaş, “Salgın süreci ile birlikte sağlıklı beslenme konusunun önemi bir kez daha anlaşıldı. Biz de bu süreçle birlikte kendimizi güncelledik. Kişiye özel vakumlu tabldot tabaklarla yani vakumlu tabldot dediğimiz tabaklar yemeğin 6-7 saat sıcak kalmasını sağlıyor. Yemeği yiyecek olan kişi açıyor paketi. Bu sistemle Muğlalılara düğün, sünnet, mevlit, taziye, gelin, bebek mevlidi ve hayır yemekleri gibi tüm toplu yemeklerde hizmet vereceğiz. Muğla’da bir ilk yapacağız. Kapımız herkese açık. Muğlalıların sağlığı bizim için önemli” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 643 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.