Ölüdeniz’de 6.1 şiddetinde deprem

Ölüdeniz’de 6.1 şiddetinde deprem
Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde saat 15.44 sıralarında 6.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem sonrasında...

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde saat 15.44 sıralarında 6.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem sonrasında vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yaşanan depremde har hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Fethiye’de 6 kişi deprem sırasında panikle pencerelerden atladı ve yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Elektrikler kesik

Birinci derece deprem bölesi olan Fethiye’nin Ölüdeniz beldesi açıklarında saat 15.44 sıralarında 6.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin19.6 kilometrealtında olan deprem yaklaşık 30 saniye sürdü. Deprem sırasında Fethiye’de 6 kişi yaşadıkları panik sonrasında kendilerini balkon ve camlardan aşağıya attı. Panik sonrasında kendisini aşağıya atarak yaralan 6 kişi Fethiye Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Bu arada yaşanan deprem sonrasında Fethiye’de elektrik ve internet kesintisi yaşandı. Bölgeye hala elektrik verilemiyor. Yaşanan deprem Muğla merkez ve tüm ilçelerinde hissedildi.

Can ve mal kaybı yok

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesi açıklarında meydana gelen deprem sonrasında mal ve can kaybının olmadığı açıklandı. Muğla Vali Vekili Faruk Nemci Kurt “ Ölüdeniz açıklarında meydana gelen 6.1 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında can ve mal kaybı yaşanmadı. Bu kadar şiddetli bir deprem sonrasında can ve mal kaybının yaşanmaması sevindirici. Deprem sırasında paniğe kapılan 6 vatandaşımız kendisini balkon ve camlardan atmış. Yaralanan 6 kişinin hayati tehlikesi bulunmuyor” dedi.

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.