Ömer İlman Gençlerle Buluştu

Ömer İlman Gençlerle Buluştu
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Muğla’nın Milas ilçesinde ‘Gençlerle Bu Yaz’ etkinlikleri kapsamında faaliyetlere katılan gençlerle...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Muğla’nın Milas ilçesinde ‘Gençlerle Bu Yaz’ etkinlikleri kapsamında faaliyetlere katılan gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman gençlerle kahvaltıda buluştu.  Yaklaşık 300 gencin katıldığı kahvaltıda,YKS sınavı sayısal bölümünde 2384. olarak dereceye giren ve faaliyetlere katılan Dicle Nur Bilgin'ehediyesini vererek başarılarının devamını diledi.

Milas Gençlik Merkezi,‘Gençlerle Bu Yaz’ etkinlikleri kapsamında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa olarak 16 branşta (Basketbol, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Tenis, Matematik, İngilizce, El Sanatları, Görsel Sanatlar, Satranç, Zekâ Oyunları, Drama, Gitar, Bağlama, Halk Oyunları, Dinimi Öğreniyorum)  atölye (kurs) faaliyetleri 01 Temmuz tarihinde başlamış olup 9 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Toplam 16 branşta, ilkokul, ortaokul, lise seviyesinden yaklaşık 1000 genç atölye(kurs) eğitimlerinden faydalanmasının yanı sıra faaliyete katılan gençler, atölye eğitimleri dışında gönüllülük, takım çalışması, ortaklaşa hareket etme vb. kulüp faaliyetleri de gerçekleştirdi. Faaliyete katılan gençlere, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Beslenme Alışkanlığı, Hijyen, Diş Sağlığı’ eğitimleri verildi.

Atölye eğitimlerine katılan gençlerin eğitim sonunda kazandıklarını görmek amacıyla spor branşlarında yaz müsabakaları, Drama Kulübü tarafından Çanakkale Oratoryosu, Gitar ve Bağlama grupları tarafından mini konserler, Dinimi Öğreniyorum grubu tarafından ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı gerçekleştirildi.

(Sinem Karakaya)

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.