Ömer Kahraman, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü oldu

Ömer Kahraman, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü oldu
Muğla Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne Ömer Kahraman getirildi. Şube Müdürü Kahraman, “Güzel işler yapacağıma inanıyorum” dedi.Sinem KorkmazTarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla...

Muğla Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne Ömer Kahraman getirildi. Şube Müdürü Kahraman, “Güzel işler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Sinem Korkmaz

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla Şube Müdürlüğü görevine Ömer Kahraman getirildi. Şube Müdürü Kahraman, “Burada faydalı olacağıma ve güzel işler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla Şube Müdürü Ömer Kahraman, “21 yıldır Orman Genel Müdürlüğü’nde çeşitli görevlerde çalıştım. En son Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü’ndeişletme müdürü olarak görev yaptım. Buraya gelmekten çok mutluyum. Burada da iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum. Burada faydalı olacağıma ve güzel işler yapacağıma inanıyorum” dedi.

ÖMER KAHRAMAN KİMDİR?

Ömer Kahraman, 1976 yılında Kütahya Gediz'de doğdu. 1997 yılında KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. OGM bünyesinde 2000 yılında Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Çal Orman İşletme Müdürlüğü Çardak Orman İşletme Şefliğinde görevine başladı. 2002-2004 yıllarında Çal Orman İşletme Şefi, 2004-2008 yıllarında Yatağan Menteşeçayı Orman İşletme Şefi, 2008-2015 yılları arasında Dalaman Bahtiyar Orman İşletme Şefi olarak görev yaptı. 2015-2017 yıllarında Yatağan ve Milas Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüten Ömer Kahraman, Temmuz 2017’e Kemer Orman İşleme Müdürlüğü görevine atandı.

Asıl Memleketi Denizli Çivril olan Ömer Kahraman evli ve iki çocuk babasıdır.

Mart 2021 de Orman Genel Müdürlüğü bünyesinden Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesine geçerek Muğla Şube Müdürü olarak göreve başladı.

Bu haber toplam 3196 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.