Ömer Karakuş, Ege Yıldızları'nın Antrenörü oldu

Ömer Karakuş, Ege Yıldızları'nın Antrenörü oldu
A Milli takım Hokey Sporcusu Muğlalı Ömer Karakuş Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü'nde antrenörlüğe başladı.Sinem Korkmaz3 yıla yakındır Ege...

A Milli takım Hokey Sporcusu Muğlalı Ömer Karakuş Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü'nde antrenörlüğe başladı.

Sinem Korkmaz

3 yıla yakındır Ege Yıldızları GSK'da alt yapı sorumlusu olarak görev yapan Antrenör Muharrem Hasdemir'in vatani görevini yerine getirmek için Muğladan ayrılmasıyla boşalan Ege Yıldızları GSK alt yapı antrenörlüğüne Ömer Karakuş geldi. 1995 doğumlu A milli sporcusu olan Ömer Karakuş, Muğlalı olup en fazla milli takıma giren sporcu ünvanına sahip. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenimine devam eden ve 2016 yılında A Milli Takım kadrosuna seçilen Ömer Karakuş'un toplamda 20'nin üzerinde milliliği bulunuyor.

Ege Yıldızları Kulüp Başkanı Serkan Şen, “Ömer Muğla Hokey altyapısından yetişmiş çok başarılı bir sporcu. Bu başarısını antrenörlükte de sürdüreceğine ve takıma çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Muğla'ya Avrupa kupası getirmek istediğini söyleyen Ömer Karakuş, “Bu takımda yetiştim. A milli takıma kadar yükseldim. Takıma faydalı olmak için geldim ve hedefimiz Muğla'ya Avrupa Kupasını getirmek” dedi.

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.