Önce Eğitim Aldılar Sonra Şov Yaptılar

Önce Eğitim Aldılar Sonra Şov Yaptılar
SİNEM KARAKAYA- Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘İşin Erbabı’ projesi kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘İşin Erbabı’ projesi kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘İşin Erbabından Saç Kesimi, Makyaj ve Şov’ etkinliği düzenlendi.

Önce Eğitim Aldılar Sonra Şov Yaptılar

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Güzellik ve Saç Bakım Bölümünün koordinesinde düzenlenen etkinlikte saç kesimi, renklendirme, makyaj, topuz şovu ve sertifika töreni gerçekleşti. İki gün boyunca süren etkinlikte CMC CAT Türkiye Başkan Vekili ve Yönetim Kurul Üyesi İsmail Karaca ve eşi Selda Karaca tarafından saç kesimi, renklendirme, topuz ve makyaj konularında güzellik ve saç bakımı alan öğrencilerine eğitim verildi.

Önce Eğitim Aldılar Sonra Şov Yaptılar

Eğitimin sonunda sertifika töreni düzenlendi ve öğrenciler şov sergiledi. Etkinliğe İSSE Kuaför Sahibi Ve CMC CAT Türkiye Başkan Vekili İsmail Karaca Ve Eşi Selda Karaca, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Arslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Öğütveren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, kuaförler ve öğrenciler katıldı.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Deniz Solmaz; “ Okulumuzda eğitim öğretim gören güzellik saç bakım bölümü öğrencilerine işinde uzmanlaşmak, işin erbabı olmak amacıyla katılımcılarımızı misafir ettik. Onlarla beraber 2 gün geçirdik. Bu uzmanlar tarafından öğrencilerimize kuaförlük konusunda saç kesimi konusunda, makyaj konusunda ve saç topuzu yapımı konusunda bilgiler verildi. Sertifika töreni ve şovuyla etkinliği bitirdik. Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız öğrencilerimize uzman ve aranılır hale getirmek” dedi.

Bu haber toplam 1023 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.