Operasyona Destekler Devam Ediyor

Operasyona Destekler Devam Ediyor
FERDİ YAVUZ- Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, ABD Başaknı Donalt Trump’ın sosyal medyadan “Türkiye’yi mahvederim” tehdidini protesto etmek...

FERDİ YAVUZ- Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, ABD Başaknı Donalt Trump’ın sosyal medyadan “Türkiye’yi mahvederim” tehdidini protesto etmek ve Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı gerçekleştiren Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal; Evlerimizi, iş yerlerimiz bayraklar ile donatalım. Barış Pınarı Harekatı için “Düğüne Gidiyoruz” diyen kahraman Mehmetçiğimize destek olduğumuzu dosta düşmana gösterelim. Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin, kılıcı keskin olsun Dedi.

Operasyona Destekler Devam Ediyor

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, ABD Başkanı Donalt Trump’ın sosyal medyadan “Türkiye’yi mahvederim” tehdidini protesto etmek ve Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için basın açıklaması gerçekleştirdi. Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda yapılan basın açıklamasın dev Türk Bayrağı açıldı. Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal’ın yaptığı basın açıklamasında ABD Başkanı Trump kınanarak, Barış Pınarı Harekatı’na destek verildi. İl Başkanı Dal’ın yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Türkiye’nin kararlılığı sonucu ABD Başkanı Trump, bölgeden çekileceklerini ilan etmiştir. PKK/PYD/YPG/SDG/DSG isimleriyle anılan bölücü terör örgütü panik içinde ağlamaya başlamış, ABD’ye kendilerini “sattığı” için sitemde bulunmuşlardır. Dahası Trump, ABD yönetimi içindeki PKK dostu derin çete tarafından da suçlanmaya başlamış ve ona ABD’nin dostunun Türkiye değil, PKK olduğu hatırlatılmıştır. Başının üzerinde görevinden azledilme kılıcı sallanan Trump, Türkiye’yi küstahça hedef almıştır.  Trump, eğer çizgiyi aşarsa, Türkiye ekonomisini mahvedeceği tehdidini savurmuştur. Trump’ın “çizgiyi aşmak” diyerek ifade ettiği şey, PKK’nın yok edilmesidir. Çünkü PKK’nın yok edilmesi, ABD’nin Batı Asya’daki bütün planlarının geri dönülemez biçimde iflas etmesi demektir. ABD’nin bölgedeki varlığı, PKK’nın varlığına bağımlıdır. Trump’ın tehditlerinin içi boştur.

Ülkemiz, kendisine yönelen PKK/PYD terörünü bertaraf etmek için kimseden izin almamıştır, bundan sonra da almayacaktır!Özellikle Suriye’deki varlığı tamamen yasadışı olan ABD, bu konuda Türkiye’ye şart koşacak pozisyonda hiç değildir. Türkiye, Trump’a karşı en net cevabı “Barış Pınarı Harekatı” ile vermiştir. Buradan ilan ediyoruz, Kahraman Türk Ordusu’nun yanındayız! Türk Milleti, Türk Ordusunun yanındadır! ABD/PKK’ bozguna uğratılacaktır!

Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin, kılıcı keskin olsun! Türk Milleti ve Vatan Partisi olarak, her cephede üstün yetenekli komutanlarımızla ve kahraman Mehmetçiğimizle yürek yüreğe, omuz omuzayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK Terör Örgütü'nü hendeklere gömme, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarında olduğu gibi, Barış Pınarı Harekâtı’nda da görevini zaferle tamamlayacağı konusunda güvenimiz tamdır. Türk Ordusu, Kandil’e beyaz bayrak çektirecektir! FETÖ Gladyosu'nun temizlenmesiyle savaş yeteneği daha da güçlenen Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK/YPG/YPD/SDG terör örgütlerini temizleyerek ABD ve İsrail’in İkinci İsrail planlarını bozguna uğratacak, Türkiyemizin güvenliğinin ötesinde Batı Asya’da barış huzurun sağlanmasına tarihî katkıda bulunacaktır. İç cephede ve dış cephede bütün milletimizin birliğini, Ordu ile milletimiz arasındaki birliği ve dostlarımızla Türkiye arasındaki birliği pekiştirmek, günün millî görevidir. Vatan Partisi olarak, Vatan Savaşı'na karşı her tür bozgunculuğun ve kirli propagandanın kararlı olarak karşısındayız. Bütün milletimizi bozgunculuğa karşı uyanık olmaya ve kararlı duruşa çağırıyoruz. Barış Pınarı Harekâtı'nın en az kayıpla, en düşük maliyetle, en hızlı sonuca ulaşması için, Batı Asya’daki dostlarımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile işbirliği yapılarak yürütülmesi, hiç kuşkusuz millî hedeflerimize ulaşmanın ve devlet aklının gereğidir. Vatan Partisi, bu konuda da sorumluluğunun bilincindedir ve üzerine düşen görevleri yerine getirecektir.

Türkiye’nin emperyalizme karşı bütün insanlık için büyük fedakârlıklarla yürüttüğü bu mücadeleyi desteklemeye çağırıyoruz. Türkiyemizin toprak bütünlüğü ve güvenliği için yapılacak olan Barış Pınarı Harekâtında Vatan Partisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirme kararındayız.Son olarak, buradan hemşerilerimize sesleniyoruz,

Evlerimizi, iş yerlerimiz bayraklar ile donatalım Barış Pınarı Harekatı için “düğüne gidiyoruz” diyen kahraman Mehmetçiğimize destek olduğumuzu dosta düşmana gösterelim.

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.