Ören Mahallesinde Kano Şenliği

Ören Mahallesinde Kano Şenliği
Ören Doğa Sporları Derneği (ÖRDOST) tarafından 19 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde Ören Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Milas Belediyesi katkıları ile Ören Mahallesi’nde ‘ÖRDOST Çocuklar ile El Ele Kano ve Bahar Şenliği’ etkinliği...

Ören Doğa Sporları Derneği (ÖRDOST) tarafından 19 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde Ören Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Milas Belediyesi katkıları ile Ören Mahallesi’nde ‘ÖRDOST Çocuklar ile El Ele Kano ve Bahar Şenliği’ etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye’deki tüm kano (deniz kayağı) sporcularının davet edildiği etkinlik, bölgedeki yaklaşık 500 çocuğun katılımı ile tam bir bahar şenliğine dönüştü. ÖRDOST Derneği Yönetim Kurulu adına etkinlik hakkında bilgi aktaran Ayhan Öztürk; “ÖRDOST derneği olarak amacımız bölgemize ve gençlerimize örnek kişiliğe sahip kişileri kazandırarak, onlarla birlikte iki ay ile kısıtlı olan turizm mevsimini 12 aya yaymak, bölgemizi spor turizmi ile kalkındırmaktır. Bu amaçla 2013 yılından itibaren yamaç paraşütü festival ve yarışmalar düzenlemenin yanı sıra bisiklet ve doğa yürüyüşçülerine de elimizden geldiğince yardımcı olmaktayız” dedi.

Kano şenliğine katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; çocuk oyunlarına katıldı,kanoya bindi ve usta kürekçiler ile beraber kürek çekti.Etkinlik alanı etrafına kurulan stantları da tek tek ziyaret eden Başkan Tokat Ayhan Öztürk nezdinde etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.