Ormanspor Kapatılıyor mu ?!

Ormanspor Kapatılıyor mu ?!
Dün tüm ilçe gazeteleri Muğla'nın sporda en önemli markalarından biri olan ve Muğla'nın tanıtımını en iyi şekilde  yapan Ormanspor'un kapatıldığını...

Dün tüm ilçe gazeteleri Muğla'nın sporda en önemli markalarından biri olan ve Muğla'nın tanıtımını en iyi şekilde  yapan Ormanspor'un kapatıldığını yazdı. Bu duruma gerekçeyse Ormansporun mali sıkıntıları gösterildi. Oyuncularının alamadığı maaşlar, antrenörlerin ve kulüp çalışanlarının birikmiş alacakları vs.

Kulübün bu hale düşmesi oldukça üzücü bir durum. Çünkü yıllardır Muğla'da yaşayanlar bilir ki Ormanspor aslında bir basketbol kulübünden fazlasıdır. Kendi bünyesinde bulundurduğu minik, yıldız ve genç takımları geleceğin değerlerini yetiştirmekte olup hali hazırda Muğla'nın önde gelen bireylerine ucundan dokunmuş bir kültürdür. Veya bir başka deyişle Muğla'da veya Türkiye'de işlerini layıkıyla yapan önemli yerlere gelmiş avukatlar, mühendisler, doktorlar ve diş hekimlerinin yolu bir şekilde Ormanspor ve İlker Cömert'in elinden geçmiştir.

Ayrıca kendi çabalarıyla tribünleri dolduran kendi taraftar birliğini oluşturan Ormanspor'un kapatılıyor dedikodularının yayılması dahi oldukça üzücü. Ümit ediyorum ki yetkililer bu duruma el koyarak Muğla Ormansporu en kısa zamanda eskisinden daha iyi bir şekilde şaha kaldıracaktır. Çünkü bu takımı destekleyenlerin ve takipçilerinin elinden bu güzide kulübü almalarının hiç bir anlamı yoktur.

Şimdi bu kulübün A takımı yani genç takımların ağabeyleri paralarını alamadığı için kulübü terk etmeye başlamışlar. Yani örnek aldığı abilerin kulüp tarafından hiçe sayılmaları o gençlerin de kulübe olan saygısını ve düşüncelerini olumsuz yönde etkiler. Ben A takım oyuncuları haksız demiyorum kesinlikle! Haklarını almaları lazım ve bu şekilde reaksiyon göstermişler. Şimdi bu duruma yönetimin el atması elzem olmuş durumda. Yönetim bu durumu görmezden gelip basketbol şubesini kapatması, onların spora özellikle devletin spor endüstrisine yaptığı yatırımın aksine tavır sergilemesi bizleri yani sporseverleri olumsuz yönde etkiler ve düşündürür.

Unutmayalım ki spordan çekilen yardım aslında geleceğin nesillerine vurulmuş balta darbesinden farksızdır. Artık bu söylentilere son verip daha güçlü ve daha iddialı sil baştan kadro kurularak lige başlamasını hem bir sporsever hem de Ormanspor taraftarı olarak temenni ediyorum.

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.