Ortaca Belediye Spor’un sezon hazırlıkları başladı

Ortaca Belediye Spor’un sezon hazırlıkları başladı
17  Nisan’da başlayacağı açıklanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2020-2021 sezonu dolayısıyla  Ortaca Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yaptırılan ve Uluslararası standartlara sahip olan sahada...

17  Nisan’da başlayacağı açıklanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2020-2021 sezonu dolayısıyla  Ortaca Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yaptırılan ve Uluslararası standartlara sahip olan sahada Ortaca Belediye Spor’un sezon hazırlıkları başladı.

Pandemi sürecinde ara verilen Spor Toto Bölgesel Amatör Lig spor musabakalarının, 17  Nisan’da başlayacağı açıklandı. Bu kapsamda Ortaca Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yaptırılan, Akıncı Mahallesinde bulunan Uluslararası standartlara sahip olan sahada, Ortaca Belediye Spor’un sezon hazırlıkları başladı.

Ortaca Belediye Başkan Vekili Volkan Metin, Ortaca Belediye Spor Klubü Başkanı İsmail Milat ve beraberindeki heyet, sezon hazırlıkları devam eden futbolcularımızı ve teknik heyeti ziyaret ederek yeni sezonun hayırlı olmasını ve sakatlanmaların yaşanmaması temennilerinde bulundu.

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.