Ortaca Belediyesi İlçeye 2 Adet Saha Kazandırdı

Ortaca Belediyesi İlçeye 2 Adet Saha Kazandırdı
Ortaca’yı mutlu eden haber belediyeden geldi. Ortaca Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde 2 adet sahayı Ortaca...

Ortaca’yı mutlu eden haber belediyeden geldi. Ortaca Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde 2 adet sahayı Ortaca ilçesine kazandırdı. Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin Dalyan ve Akıncı mahallerine yapılacak olan sahalar mahalle sakinlerini mutlu etti.

Protokolün imzalanmasının ardından, Ortaca Belediyesi’ndeki teknik personel ile gerekli fizibilite çalışmaları yapılarak sahaların yapılabileceği en uygun alanlar seçildi. Dalyan ve Akıncı mahallelerine yapılacak sahaların, ilk çalışmaları Akıncı Mahallesi’nde başladı.

Amatör ligdeki futbolcuların antrenman ve maçlarını yapabileceği ölçüde ve özellikte yapılacak olan sahanın ön incelemesi için Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Başkan Yardımcısı Fedai Kılıç, Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz, Akıncı Mahalle Muhtarı Doğan Ünal ve vatandaşlar proje alanında bir araya gelerek incelemelerde bulundular.

Yapılacak olan saha için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, sahanın yapılmasının Akıncı Mahallesine çok katkısı olacağını dile getirdiler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bireyler yetiştirilmesi için sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında yürüttüğümüz çalışmaları, daha geniş bir alana yaymayı hedefliyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığımız protokol kapsamında 2 mahallemizde  saha ve soyunma odaları,  yapılacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede başlatarak hem gençlerimize yeni faaliyet alanları kazandırmış olacağız, hem de mahallelerimizdeki önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. Bu hususta Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına destek ve ilgileri nedeniyle teşekkür ederiz. Bu yatırımlarımız İlçemize ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Bu haber toplam 1987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.