Ortaca Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği toplantısı gerçekleştirdi

Ortaca Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği toplantısı gerçekleştirdi
Ortaca Belediye bünyesinde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısı belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Ortaca Belediye Başkan...

Ortaca Belediye bünyesinde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısı belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ortaca Belediye Meclis Üyesi Zeki Doğaç, İlgili birim müdürleri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları ile çalışanların sendika temsilcileri katıldı.

Ortaca Belediyesi birimlerinde meydana gelmesi olası iş kazalarının ve meslek hastalıklarının masaya yatırıldığı iş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısında personelin covid-19 virüsüne karşı maske ve koruyucu  malzeme kullanımı ,virüse karşı  önlemlerin arttırılması konuları değerlendirildi.  Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından tehlikeli grupta çalışan personellerin önümüzdeki günlerde yapılacak sağlık  kontrollerinin planlamaları gözden geçirildi.

Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, "İş sağlığı ve güvenliği konusunda kurumların önlemlerini almaları ve bunu titizlikle takip etmeleri gerekmektedir. Biz Ortaca Belediyesi yönetimi olarak iş güvenliği ve işci sağlığı noktasında çok hassas davranıyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren personelimizin sağlığı bizler için önemli. Pandemi döneminde aldığımız önlemleri ve virüse karşı koruyucu malzemelerin kullanımı ile ilgili çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İş sağlığı ve Güvenliği ilgili faaliyetlerimiz devam ederken personelimizin sağlık kontrollerinide peryodik aralıklar ile sürdürüyoruz " dedi.

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.