Ortaca-Dalyan yolu havadan denetlendi

Ortaca-Dalyan yolu havadan denetlendi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ortaca - Dalyan Yolu’nda (Jandarma ve Emniyet sorumluluk sahasında) havadan trafik...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ortaca - Dalyan Yolu’nda (Jandarma ve Emniyet sorumluluk sahasında) havadan trafik denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde 4 şahsa 840 TL cezai işlem uygulandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürücülerde “Algılanan yakalanma risk duygusunun” sürekli ve üst seviyede tutulması amacıyla, karayollarında gözlemlenen “sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etme gibi” ihlallerin önlenmesi maksadıyla Ortaca - Dalyan Yolunda (Jandarma ve Emniyet sorumluluk sahasında) 23 Ekim Cuma günü havadan trafik denetimi yapıldı.

Yapılan denetimlerde 2 şahsa geçmenin yasak olduğu yerlerde önündeki aracı geçmek, 2 şahsa ise taşıt yolu üzerinde görüşün yeterli olmadığı tepelere yakın yerlerde veya dönemeçlerde duraklamaya istinaden toplam 4 şahsa 840 TL cezai işlem uygulandı.

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.