Ortaca pazarında denetimler aralıksız sürüyor

Ortaca pazarında denetimler aralıksız sürüyor
Ortaca pazarlarında maske ve eldiven denetimi yapan Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tek kullanımlık eldiveni olmayan vatandaşlara ve pazar esnafına...

Ortaca pazarlarında maske ve eldiven denetimi yapan Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tek kullanımlık eldiveni olmayan vatandaşlara ve pazar esnafına ücretsiz tek kullanımlık eldiven dağıttı.

Ortaca Belediyesi, ilçede kurulan pazarlarda Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında denetimlerde bulundu. Pazar yerlerine maskesiz girişlere izin vermeyen ekipler, gerekli denetlemeleri gün boyu sürdürdü.

Ortaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tek kullanımlık eldiveni olmayan vatandaşlara ve pazar esnafına ücretsiz tek kullanımlık eldiven dağıttı.

Zabıta ekiplerinin ilçedeki tüm işyerlerine, Ortaca Kaymakamlığı denetim ekipleri ile sürdürdüğü denetimlerin haftanın 7 günü aralıksız olarak devam edeceği bildirildi. Yapılan denetimlerde vatandaşlar, tedbirlerin sıkı tutulmasından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.