Ortaca' ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak

Ortaca' ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak
Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı başladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü ve...

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü ve Ortaca Belediyesi işbirliğinde yapılan 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu şubatta tamamlanarak, nisandan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü ve Ortaca Belediyesi işbirliğinde yapılan 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu şubatta tamamlanarak, nisandan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, inşaat çalışmaları devam eden alanda incelemelerde bulundu. İlman, yarı olimpik yüzme havuzunun maliyetinin 7 milyon 640 bin lira olduğu, projenin 4 milyon 130 bin liralık kısmının bakanlık tarafından hibe olarak verildiğini, 3 milyon 510 bin liralık kısmının ise Ortaca Belediyesi tarafından karşılanacağını dile getirdi.

Muğla'nın ilçeleriyle çok sayıda spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını belirten İlman, "Şubatta tamamlanacak havuzumuz, sporumuzun ve gençlerimizin hizmetine girecek. 6 kulvar olarak yarı olimpik ölçülerde yapılan yüzme havuzunun içerisinde diğer antrenmanların da yapılabileceği bir çok alanlar olacak." dedi.

Bu haber toplam 876 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.