ORTACA'DA AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ İLE DOĞAL MÜCADELE

ORTACA'DA AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ İLE DOĞAL MÜCADELE
Muğla’nın Ortaca ilçesinde Akdeniz meyve sineği mücadelesinde kitle halinde tuzaklama sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ortaca Ziraat...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Akdeniz meyve sineği mücadelesinde kitle halinde tuzaklama sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Ortaca Ziraat Odası ile Ortaca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Başpınar, Akdeniz Meyve Sineğine karşı hiçbir zehir içermeyen tuzaklama sistemi hakkında bilgi verdi.

Toplantıyı organize eden Ortaca Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü ‘’İlçemizin narenciye çiftçisini Akdeniz meyve sineğine karşı bilgilendirmek amacıyla Ortaca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte Adnan Menderes Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin Başpınar’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenledik. Akdeniz meyve sineği narenciyede 15-20 Ağustos tarihlerinden itibaren etkili olmakta bizde bu tarihten önce yaptığımız bu toplantı ile çiftçimizin bilgilenmesine destek olduk’’ dedi.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.