Ortak Akıldan Toksöz’e Destek

Ortak Akıldan Toksöz’e Destek
Muğla Ortak akıl Birliği ‘MAB’ Mart ayı toplantısını Pınarbaşı tesislerinde yaptı. Burada konuşan dönem sözcüsü Av Mustafa Çelebi, yerel seçimlerde Mustafa Toksöz’e destek verdiklerini belirtti.Hayati Nizamoğlu, Hafize...

Muğla Ortak akıl Birliği ‘MAB’ Mart ayı toplantısını Pınarbaşı tesislerinde yaptı. Burada konuşan dönem sözcüsü Av Mustafa Çelebi, yerel seçimlerde Mustafa Toksöz’e destek verdiklerini belirtti.

Hayati Nizamoğlu, Hafize Nizamoğlu Acar, Mustafa Çelebi, İskender Gencer, Ziya Ercan, Ünal Bozyer, Süleyman Reyhan ve Özcan Özgür’den oluşan Muğla Ortak akıl Birliği ‘MAB’ Mart ayı toplantısını Pınarbaşı tesislerinde yaptı. Burada konuşan dönem sözcüsü Av Mustafa Çelebi; ‘Biz MAB olarak siyasi, dini ve her hangi bir ayrıcalığımız yok. Amacımız Muğla’nın sorunlarını çözüm bulmak. Bu çerçevede Menteşe Devlet Hastanesinin yeniden açılmasını sağladık. Geçici Başhekimi atandı. 150 Kilometrelik içilebilir Sandras suyunun Merkez ve bazı ilçelere gelmesi kesinleşti. Ayrıca sosyal ve kültürel projelerimiz var. Toplantımızı burada yapmamızın amacı da Yerel seçimlerde Mustafa Toksöz’e destek verdiğimizi belirtmektir. Yatağan hak ettiği hizmeti ulaşması lazım, Yatağan’a Muğla’ya iktidarın gücüyle halkın gelirinin artırılması gerekiyor. Bu konuda Mustafa Toksöz’e güveniyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.