ORTAKÖYLÜLER BAZ İSTASYONU İSTEMİYOR

ORTAKÖYLÜLER BAZ İSTASYONU İSTEMİYOR
Menteşe’nin Ortaköy Mahallesinde özel bir şirket tarafından, çocukların spor faaliyetleri gerçekleştirdiği bir alana yakın bir mesafede kurulacak olan baz istasyonu çalışmalarının devam etmesine mahalle sakinleri tarafından...

Menteşe’nin Ortaköy Mahallesinde özel bir şirket tarafından, çocukların spor faaliyetleri gerçekleştirdiği bir alana yakın bir mesafede kurulacak olan baz istasyonu çalışmalarının devam etmesine mahalle sakinleri tarafından tepkiler sürüyor.

BERİTAN YÜCEL

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinde vatandaşların yaşam alanına yakın bir arazide özel bir şirket tarafından yapılmak istenen baz istasyonu mahalle sakinlerinin ortak endişesi haline geldi. Baz istasyonu çalışmalarının devam etmesine vatandaşların tepkisi sürüyor.

22 Haziran tarihli gazetemizde yayımlanan haberimizde mahalle sakinleri yapılmak istenen baz istasyonun yerleşim alanına yakın olduğunu ve spor yapan çocuklar için risk taşıdığını dile getirmişti.

Ortaköy Mahallesi’nin çevresinde bulunan dağ eteklerine yapılabilecekken mevcut mahallenin göbeğine dikilmesinin amacını anlayamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Baz istasyonu tam gaz devam ediyor. Kimsede sesini çıkarmıyor. Oldu bittiye getirmek hiç adil değil. Sayın Valimize sayın milletvekillerimize sayın belediye başkanlarımıza buradan seslenmek istiyoruz lütfen bu anlamsız olay ile ilgilenmenizi rica ediyoruz” diyerek endişelerini dile getirdi.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.