Ortaköyspor antrenmanlara başlıyor

Ortaköyspor antrenmanlara başlıyor
Kurulduğu ilk yılda amatör kümede şampiyonluğu elde eden Ortaköyspor, Ekim ayında lig hazırlığı için antrenmanlarına başlayacak.Haber Merkezi2018...

Kurulduğu ilk yılda amatör kümede şampiyonluğu elde eden Ortaköyspor, Ekim ayında lig hazırlığı için antrenmanlarına başlayacak.

Haber Merkezi

2018 yılında kurulan ilk yılında amatör kümede şampiyon olan ve ikinci yılında da şampiyonluğu kıl payı kaçıran Ortaköyspor, Ekim ayı itibari ile antrenmanlarına başlayacak. Gençlere çok önem verdiklerini söyleyen Ortaköyspor Genel Sekreteri Hüseyin Uçar, “En büyük hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yöneltmek” dedi.

Ortaköyspor’u mahalle takımı algısından yakın zamanda çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Hüseyin Uçar, “Kurulduğumuz ilk yıl amatör kümede şampiyon olduk. İkinci sene şampiyonluğa çok yakındık fakat olmadı. Ekim ayında çalışmalarımıza başlıyoruz. En yakın zamanda olağanüstü kurula giderek yeni güçlü bir yönetim kurarak takımımızı mahalle takımı konumundan çıkarıp, Muğla’ya kazandırmak istiyoruz. Kulüp felsefesi olarak gençlerde altyapıya çok önem veriyoruz. Hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spora yönlendirmek. Lig bitiminde pandemi dönemi başlamıştı. Bu sebeple çalışmalarımıza ara vermiştik fakat ekim ayında tekrar hazırlanmaya başlıyoruz. Güçlü ekibimizle sezona çok güçlü ve iddialı hazırlanacağız. Yeni sürpriz transferlerimiz olacak. En yakın zamanda transferlerimizi de açıklayacağız” dedi.

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.