ORTAKÖYSPOR HIZLI BAŞLADI 6-0

ORTAKÖYSPOR HIZLI BAŞLADI 6-0
1.Amatör Küme’nin en iddialı takımlarından Ortaköyspor lige hızlı başladı. Ligin ilk maçında kendi sahasında Yerkesikspor’u konuk eden Ortaköyspor sahadan 6-0 galip ayrıldı.Son yılların en çok konuşulan takımlarından...

1.Amatör Küme’nin en iddialı takımlarından Ortaköyspor lige hızlı başladı. Ligin ilk maçında kendi sahasında Yerkesikspor’u konuk eden Ortaköyspor sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Son yılların en çok konuşulan takımlarından biri olan 1. Amatör Küme takımı Ortaöyspor lige hızlı bir giriş yaptı. Bu sezon yaptığı flaş transferlerle gündeme gelen Ortaköyspor ligin ilk maçında Yerkesikspor’u konuk etti.

CHP Milletvekili Süleyman Girgin, Menteşe Başkanı Bahattin Gümüş ile çok sayıda spor kulübü temsilcisi ve taraftarın izlediği maçtan Ortaköyspor 6-0 galip ayrıldı.

Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetim kurulunun tam kadro takip ettiği maç Güvenlik Kuvvetlerinin maça geç kalması medeniyle yarım saat gecikmeli başladı. Maçta rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Ortaköyspor her iki yarıda bulduğu altı golle lige iyi bir başlangıç yaptı.

Fatih Arslan’ın Teknik Sorumluğunda maça çıkan Ortaköspor’un gollerini 24. Ve 57. Dakikalarda Serhat Ççiçek, 44. Dakikada Hakan Tatlı, 64. Dakika da Yılmaz Katırcıoğlu, 72. Dakika da Kutluşah Şimşek ile 78. Dakikada Basri Taha Besen kaydetti.

Maçtan sonra Ortaköyspor farklı galibiyeti davul zurna ile katladı. Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar teknik kadro ve futbolcuları oynanan güzel futbol ve farklı galibiyet nedeniyle kutladı.

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.