ORTAKÖYSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

ORTAKÖYSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Muğla 1. Amatör Küme B Grubu lideri Ortaköyspor şampiyonluk mücadelesinde yoluna kayıpsız devam ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Bozburunspor’u 3-1 mağlup eden Ortaköyspor’da moraller yerinde.Muğla 1. Amatör...

Muğla 1. Amatör Küme B Grubu lideri Ortaköyspor şampiyonluk mücadelesinde yoluna kayıpsız devam ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Bozburunspor’u 3-1 mağlup eden Ortaköyspor’da moraller yerinde.

Muğla 1. Amatör Küme B Grubunda heyecan devam ediyor. Üç takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde lider Ortaköyspor yoluna kayıpsız devam ediyor.

Ligde lider durumda bulunan Ortaköyspor kalan maçlarda puan kaybı yaşamazsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Geçtiğimiz hafta çok zorlu bir deplasman olan Bozburun maçından üç puanla ayrılan teknik kadro ve futbolcuları kutlayan Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar, ‘Ligde büyük bir heyecan yaşanıyor. Kulüp olarak liderliğimizi sürdürüyoruz. Ligde geçtiğimiz hafta sonu çok zorlu bir takımla mücadele ettik. Bozburun maçında sahadan altın değerinde üç puanla ayrılan takımımızı kutluyorum. Bu arada bizleri en iyi şekilde ağırlayan Bozburunspor camiasına da kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Ligde kalan maçlarımızı kazanarak şampiyonluk hedefimize mutlaka ulaşmak istiyoruz. Kulübümüze destek veren herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.