ORTAKÖYSPOR’DAN ANLAMLI PROJE

ORTAKÖYSPOR’DAN  ANLAMLI PROJE
Muğla 1.Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaköyspor Yönetim Kurulu anlamlı bir projeye imza atıyor. Ligin ilk maçından galip ayrılan Ortaköyspor bundan sonra ligde alınacak her galibiyet için 48 fidan bağışlama kararı...

Muğla 1.Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaköyspor Yönetim Kurulu anlamlı bir projeye imza atıyor. Ligin ilk maçından galip ayrılan Ortaköyspor bundan sonra ligde alınacak her galibiyet için 48 fidan bağışlama kararı aldı.

1.Amatör Küme’nin en iddialı takımlarından biri olan Ortaköyspor’dan örnek kampanya.

Ligin ilk maçında kendi sahasında Yerkesikspor’u 6-0 farklı mağlup eden kulübün yönetim kurulu doğa için güzel bir çalışma hazırlığı içinde. Hüseyin Uçar Başkanlığındaki Ortaköyspor Yönetim Kurulu bundan sonra ligde alınacak her galibiyet için doğaya 48 adet fidan bağışlayacak.

Bütün spor kulüplerinin böyle doğaya saygılı projeler geliştirmesi gerektiğini kaydeden Kulüp Başkanı Uçar, bu tür özel kampanyalara önümüzdeki günlerde devam edeceklerini söyledi.  Başkan Uçar, ‘Geçtiğimiz yaz bölgemizde yaşanan üzücü orman yangını felaketinin üzerimizde bıraktığı olumsuz etkinin bir nebze azaltılması için kulüp olarak bir kampanya başlattık. Bir fidan bir orman. Doğayı koru geleceğini koru’ diye konuştu.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.